Біздің компаниямыз жайлы жалпы ақпарат.
100 мл дайын сүттің тағамдық құндылығы
Калория мөлшері / энергетикалық құндылығы 67 ккал / 281 кДж
Осмолярлығы 255 мОсм/кг
Негізгі компоненттер
Ақуыздар 2 г
Майлар 2,93 г
Көмірсулар 8,1 г
Лактоза 5,7 г
Мальтодекстрин 2,42 г
Май қышқылдары
Линол қышқылы 0,47 г
α-линолен қышқылы 48,4 мг
Докозагексаен қышқылы 6,9 мг
Пробиотиктер
B. Longum >106 КОЕ / г
L. Rhamnosus >106 КОЕ / г
Минералды заттар
Күл 0,47 г
Натрий 23,5 мг
Калий 92,7 мг
Хлоридтер 49,8 мг
Кальций 94,1 мг
Фосфор 52,6 мг
Магний 5,9 мг
Марганец 5,5 мкг
Селен 1,5 мкг
Темір 1,1 мг
Йод 20,1 мкг
Мыс 0,055 мг
Мырыш 0,8 мг
Витаминдер
А дәрумені 76,1 мкг
Д витамині 1,2 мкг
Е дәрумені 1,5 мг
К витамині 6,9 мкг
С витамині 13,8 мг
В1 дәрумені 0,15 мг
В2 дәрумені 0,18 мг
Ниацин 0,7 мг
В6 дәрумені 0,083 мг
Фолий қышқылы 18 мкг
Пантотен қышқылы 0,83 мг
В12 дәрумені 0,19 мкг
Биотин 2,7 мкг
Пісіру әдісі
Пісіруді бастамас бұрын сүт,
вымойте қолына.
Ішімдікті мұқият жуыңыз,
сүттің іздері қалмауы үшін.
Оны 5 минут қайнатыңыз.
Аса дейінгі пайдалану.
Ауыз суды 5 минут қайнатыңыз
содан кейін 37 °C дейін салқындатыңыз.
Тамақтандыру кестесін басшылыққа ала отырып,
қайнаған суға дәл өлшенген мөлшерде жылы су құйыңыз.
Тек өлшеуіш қасықты қолданыңыз,
банкада орналасқан, слайдсыз толтырылған.
Тамақтандыру кестесін басшылыққа ала отырып,
ұнтақтың өлшеуіш қасықтарының нақты санын қосыңыз
баланың жасына сәйкес.
Пайдаланғаннан кейін
құмырадағы сөреге өлшеуіш қасық салыңыз,
нұсқаулықта көрсетілгендей.
Ішімдікті шайқаңыз
ұнтақ толығымен ерігенше.
Сүт дайындағаннан кейін
ұнтақты құмыраны мықтап жауып, салқын, құрғақ жерде сақтау керек.
Ашылғанға дейін және ашылғаннан кейін өнімді 25℃ - ден аспайтын температурада және 75% - дан аспайтын салыстырмалы ылғалдылықта сақтаңыз. Банканың мазмұны ашылғаннан кейін 3 апта ішінде қолданылуы керек, тоңазытқышта сақтау ұсынылмайды.
Жарамдылық мерзімі:
24 ай.